Om oss på Flytthjälp Skövde

Behöver du möjligtvis hjälp med en flytt eller städning i Skövde? 

Vi på Flytthjälp Skövde är ett pålitligt flytt- och städföretag med utgångspunkt från Skövde. Vi erbjuder våra kunder både flytt, städning och kompletterande tjänster.

Trygghet och kompetens när du anlitar oss

När du anlitar oss på Flytthjälp Skövde och låter oss sköta flytten kan du lämna över ansvaret till våra trygga händer. Våra anställda går igenom en trygg anställningsprocess och har fått grundutbildningen dom behöver för ett tryggt och säkert arbete. 


Flytthjälp Skövde är ett städföretag med lång erfarenhet i branschen. Vi åtar oss alla typer av städjobb, såväl små som stora uppdrag. Vi försöker erhålla samma entusiasm genom alla jobb. Vi kan hjälpa dig med flytthjälp och städning i Skövde med omnejd.

Med den stora variation av tjänster som vi erbjuder är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Titta runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

Kontakta Flytthjälp Skövde för GRATIS offert inför din flytt

Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert & rådgivning till din kommande flytt och även flyttstädning. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på våran hemsida så kommer vi kontakta dig inom kort, du kan också ringa oss på 073 - 72 29 899.